Over Debutrac

Over Debutrac

Reeds jarenlang uw partner in landbouwmechanisatie en metaalconstructie

 Het bedrijf De Busschere is opgericht in 1987 door De Busschere Antoine en richtte zich toen al voornamelijk naar de landbouwmechanisatie. Over de jaren heen kende het bedrijf een sterke groei, al snel werd Antoine bijgestaan door zoon Frederick en een werknemer.

Expantie en wetgevingen deden het bedrijf in 2002 verhuizen naar de huidige locatie in Aalter. In 2004 werd Debutrac BV opgericht, een onderneming met een vijftal medewerkers.

 

 

Debutrac is officiële verdeler van Deutz-Fahr tractoren. De agrarische sector omvat hiernaast een compleet assortiment machines voor de veeteelt en akkerbouw zoals: wielladers, verreikers, grondbewerkingsmachines, graslandmachines en voedermengwagens.
Daarnaast biedt de firma u een uitgebreid assortiment aan erf- en stalgereedschap. Voor levering, onderhoud en reparaties van deze en andere machines kunt u steeds bij Debutrac terecht.
 
Debutrac beschikt over een goed uitgerust atelier voor alle metaalbewerkingen. We maken, als dit enigszins mogelijk is, uw speciale mechanisatie-wensen en ideeën samen met u waar.

Stel hier uw vraag